ljusdesign
I världsklass
Scrolla ner
Från mindre specialprojekt till några av landets största arenor
Vi har erfarenhet från många olika belysningsområden. Från mindre specialprojekt till några av landets störst arenor, både inomhus och utomhus. Vi har hög kompetens kring de krav och rekommendationer som gäller från idrottsförbund och olika ljuskrävande arbetsplatser.

tidigare projekt

Ishockey, FunctionLED
Bilhall, FunctionLED
Arena
Som Arenapartner håller vi oss uppdaterade på belysningskrav från olika idrottsförbund och där det förekommer bildupptagning även att belysningen motsvarar alla önskemål från mediabolagen, förflimmerfri bildupptagning i Ultra HD.
Industri
Vi har erfarenhet av de flesta typer av industrier och vet vilka ljusnivåer som krävs och ser till att belysningen utformas på bästa sätt.
Mast, FunctionLED
Svenska förslvarets camp i Afghanistan, FunctionLED
Mast
Med ett brett utbud av armaturer med tillhörande val av lins kan vi leverera en mastbelysning av högsta klass oberoende masthöjd.
Special
Har du behovet har vi lösningen! Vi har under åren levererat allt från störningsfri belysning till svenska försvarets camper i Afghanistan till helt bländfria armaturer för badmintonhallar.
Morgondagens belysning är cirkulär
Vi hjälper företag att bygga, kommunicera och stärka deras varumärken
Miljö
Då våra armaturer är helt giftfria, återvinningsbara, högeffektiva och med extremt lång livslängd bidrar vi till att minska jordens totala miljöbelastning.
Innovation
Vi driver på utvecklingen i enlighet med det cirkulära och har utvecklat en produktserie med helt utbytbara komponenter så som LED-platta, drivdon, kylfläns och lins.
Prestanda
Våra armaturer är av högsta kvalité och levererar höga Lumen/Watt med långa livslängder, uppmätta av oberoende tredjepartsföretag och märkta enligt relevanta standarder och normer.