Scrolla ner
Mot en ljusare
framtid
Möte på kontoret hos Made by Media
Möte på kontoret hos Made by Media
Möte på kontoret hos Made by Media
Möte på kontoret hos Made by Media
Möte på kontoret hos Made by Media

vi har tagit kunder och installatörer mot en ljusare framtid Sedan 2008

Sedan 2008 har vi hjälpt konsulter, installatörer och slutkunder över hela landet att välja ut en kostnadseffektiv och energisparande armatur för sina belysningsprojekt.

Vi är den perfekta samarbetspartnern både när det gäller nybyggnation och att byta ut gammal belysning till ny, t.ex genom att konvertera från lysrör till LED-belysning. Vi har god kunskap i LED-teknikens pågående utveckling och de direktiv, krav och rekommendationer som gäller vid inköp, utbyten och återvinning av belysning.

Som Arenapartner håller vi oss uppdaterade på belysningskrav från olika idrottsförbund och där det förekommer bildupptagning.

kontakta oss

”Vi på Göranssons Arena är verkligen nöjda med belysningsinstallationen som levererades av FunctionLED tillsammans med Granitor. Allt följde vår tidsplan och fungerade helt utan problem och gör så fortfarande nu ca 6 år senare.”

Therese Lindgren - Made by Media Marknadsföringsbyrå

PER BROLUND

DRIFTCHEF, GÖRANSSON ARENA

”Vi fick en fantastisk service av FunctionLED när vi behövde den som mest! Nu när vi funderar på att införskaffa belysning till vår nya multiarena så är det självklart att vi anlitar dom igen, vi är mer än nöjda med service, bemötande och leverans.”

Swimbird Eva Lundell - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Anders andersson

kanslichef IFK ORE